Hotellets restaurant åbner pr. 23. april med et nyt koncept.
Fremover vil hotellet tilbyde en let a la carte menu fra mandag - torsdag, hvor der er mulighed for at vælge mellem 3 forskellige forretter, 4 hovedretter og 3 desserter.
På fredage og lørdage tilbyder vi ikke a la carte, men der laves en lækker 5 retters menu,
hvor du kan vælge mellem 1-5 retter ud fra dagens menu.
Bordreservation er altid en nødvendighed, så vi undgår for stort madspild.
Fremover vil restauranten holde lukket på søndage.
Forretter
Røget Tun......................................................................................kr. 119,-
med asparges crudité, ramsløg mayo, rugbrøds chips og citron perler.
Oksecarpaccio..............................................................................kr. 129,-
med salat, modnet ost, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.
Hvide asparges.............................................................................kr. 139,-
med hollandaise, rømørejer og friske urter.
Hovedretter
Tønderhus Gryde.........................................................................kr. 239,-
Gryderet af svinemørbrad, svampe, paprika og pølser.
Serveres med ris eller pommes frites.
Wienerschnitzel............................................................................kr. 279,-
med brasede kartofler, ærter, "wienerdreng", og smørsauce.
Kalvestriploin steak af Dansk Gastro Kalv 300g.......................kr. 329,-
Ristede kartofler, stegte tomater, grillet asparges,
små gulerødder og portvinssauce.
Lammekrone.................................................................................kr. 329,-
Ristede kartofler, stegte tomater, asparges broccoli, syltet rødløg,
små gulerødder og portvinssauce.
Desserter
Panna Cotta.....................................................................................kr. 89,-
Cremet vanilje Panna Cotta med hindbær sorbet, skovbærcoulis og kreativ kiks.
Lakrids Parfait.................................................................................kr. 99,-
Hjemmelavet lakrids is på en bund af choko crumble, friske bær og skovbærsirup.
3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-
Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,
salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.
Røget Tun......................................................................................kr. 119,-
med asparges crudité, ramsløg mayo, rugbrøds chips og citron perler.
Oksecarpaccio..............................................................................kr. 129,-
med salat, modnet ost, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.
Kyllinge Ballotine..........................................................................kr. 239,-
Ristede kartofler, bagt rødløg, forårsløg, asparges broccoli, små gulerødder og cremet trøffel sauce.
3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-
Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,
salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.
Panna Cotta.....................................................................................kr. 89,-
Cremet vanilje Panna Cotta med hindbær sorbet, skovbærcoulis og kreativ kiks.
3 retters menu DKK 418,-
5 retters menu DKK 588,-
Hvidvinsdampet Rødtunge.........................................................kr. 119,-
Smørstegte forårsløg, burre blanc sauce og tørret morgenfrue.
Hvide asparges.............................................................................kr. 139,-
med hollandaise, rømørejer og friske urter.
Lavbagt Svinemørbrad................................................................kr. 239,-
Pommes Fondant, forårsløg, asparges broccoli, små gulerødder og portvinssauce.
3 delikate Unika oste...................................................................kr. 129,-
Kron Dild, Rød Løber og Drunken Dog, med Bornholmsk rugknas,
salturt fra vadehavet og MarskRom-syltede brombær.
Lakrids Parfait.................................................................................kr. 99,-
Hjemmelavet lakrids is på en bund af choko crumble, friske bær og skovbærsirup.
3 retters menu DKK 418,-
5 retters menu DKK 588,-
Sildeplatte................................................................................................kr. 139,-
Marineret sild, stegt sild, karrysild, syltede rødløg samt rugbrød, smør og fedt.
Oksecarpaccio salat...............................................................................kr. 149,-
Salat, modnet ost, tomat, syltet rødløg, ristede pinjekærner, og ramsløg mayo.
Klassisk Stjerneskud...............................................................................kr. 169,-
Paneret rødspætte, dampet ising, rejer og asparges, på en bund af salat og ristet brød.
Kyllinge Burger........................................................................................kr. 189,-
Saftigt kyllingebryst i urtebolle, med salat, aioli, ost og bacon samt syltede rødløg.
Serveres med pommes frites.
Moules Frites...........................................................................................kr. 199,-
Hvidvinsdampet blåmuslinger med dampede grøntsager, aioli og pommes frites.