Klassisk dansk køkken

Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 25 personer)

Forretter

Okse consommé - Urte Julienne - Flutes

Dampet Laks – Spædsalat - Rejer - Sauce Verte - Flutes

Rejecocktail – Salat - Asparges – Dressing - Flutes

Tarteletter - Høns – Asparges - Persille

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt – Waldorfsalat - Tyttebær – Agurkesalat – Bønner - Kartofler - Kalvesauce 

Farseret Unghane – Rodfrugt - Sæson Grønt – Pommes Rissollé – Sauce Provence  

Svinekam – Svær – Rødkål – Bønner - Gulerødder - Kartofler - Flødesauce

Gammeldags Oksesteg – Sukkerærter -  Sæson Grønt – Kartofler – Calvados Sauce

Desserter

Citronfromage - Flødeskum

Nøddekurv - Hjemmelavet Is – Frugt

Mormors Fløderand - Blomme Sauce

Frugtsalat – råcreme 

Pris pr person 299,-