Gourmet køkken


Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 25 personer)

Forretter

Torsk Au Four - Brændt Blomkåls Puré - Capers Smør - Urter

Hjemmerøget Rødbedelaks – Mild Peberrodscreme – Hjertesalat – Malt

Carpaccio af Svinemørbrad – Pluksalat– Vinagre - Urtemayo

Tapastallerken – Kokkens Kreation med 5 Forskellige Lækkerier

Hovedretter

Rosa Stegt Kalv – Bagt spidskål - Sæson Grønt - Pommes Fondant – Sauce Demi Glace 

Oksemørbrad – Selleri Slør - Sæson Grønt – Kartofler I Urter – Sauce Bordelaise

Lammeculotte – Flamberet Rodfrugt - Sæson Grønt – Ovnbagt Hvidløgskartofler – Mynte Sky

Sprængt Andebryst – Balsamico - Sæson Grønt - Pommes Rissollé – Trøffel Sauce 

Desserter

Strawberry Cheesecake – Crunch - Æble Sorbet

Gateau Marcel - Orange Sorbet – Marineret Bær

Chokolade Fondant – Vaniljeis – Frugtcoulis

Panna Cotta – Lime Glace - blåbær

Pris pr person 389,-